OPVOEDING

Wij willen ons even voorstellen: Jan en Petra Miché

Sanpowro staat voor de letters van onze eerste goldens: SANdo / POWer / ROxanne.

Onze eerste golden was de reu Sando van kennel: Floretty hof. Maar alleen is ook maar alleen dus
na een jaar wilde wij een speelkameraadje voor Sandro...Dat werd Power from Jollyfun.Ze werden dikke maatjes. We schrijven 1999.

Toen kwam Roxanne van kennel:from golden Lely bij ons als pup in huis. Roxanne en Power werden een koppel en in 1999. Zo gaat dat in hondenland en zo werd de kennelnaam From The Sanpowro officieel gelanceerd door het eerste nest waaruit Whitney From The Sanpowro ( co ouderschap) werd geboren. Whitney mocht maar een nestje krijgen ( 1 pupje) en deze overleed jammer genoeg al in de beginfase.

Daarna kregen Roxanne en Power nogmaals een nest en daarvan houden wij Luna ( co ouderschap) aan. Luna kreeg twee nestjes, maar daar hebben wij niets van aangehouden

Roxanne en Apache van kennel: Diamond of Gentle krijgen een nest en daaruit houden wij Faith van aan. Helaas mag Faith ons geen nest gaan geven.

Het leven gaat door en Roxanne en Power mogen weer een nest gaan krijgen. Daaruit komt Bonita From The Sanpowro. Bonita en Apache van kennel: Diamond of gentle krijgen een nest en daaruit komt onze Isandoella From The Sanpowro. ( roepnaam Do).

Later mag Do met Mike Diamond of Gentle voor gezinsuitbreiding zorgen. Daaruit komt Sayenne From The Sanpowro. Ook Sayenne krijgt met haar vriend, de reu Potter, een nest. Daaruit houden wij de teef Browny en reu Joey aan. Helaas mag Browny maar 14 maanden gaan worden.

Onze Do en Ceasar van kennel: from Golden Ruimzicht krijgen een nest. Uit dat nest komt Kyra From The Sanpowro ( co ouderschap) en deze houden wij ook aan.

Sayenne en Ceasar krijgen weer een nest. En uitgerekend op de sterfdag van Browny bevalt Sayenne ook van o.a Senna en Dolcy From The Sanpowro. We besluiten beiden honden aan te houden. Sayenne en Ceasar krijgen later nog een nestje en daaruit komt onze reu Bradley.

Joey en Bradley allebei een reu laten we verder niet als dekreu gebruiken.

Kyra krijgt met George van kennel: My Love of Splendour een nest en daaruit wordt de teef Fay ( co ouderschap) bij ons aangehouden.

Dan is Senna aan de beurt. Zij wordt gedekt door George en uit dit nest wordt Sofie From The Sanpowro geboren en ook zij wordt door ons aangehouden.

Sayenne en J'adore van kennel My Love of Splendour krijgen een nest. Daaruit komt Noa From The Sanpowro ( co-ouderschap) en deze wordt ook door ons aangehouden.

De dochter van Kyra ( Fay) mag twee keer een nest krijgen, maar daar wordt niets van aangehouden.
Kyra en George mogen een nest krijgen, en daaruit komt Sjoerd From The Sanpowro. Sjoerd is van de eigenaar: Yvonne van Raaij en deze mag worden ingezet als dekreu. Sjoerd is commercieel bezig in een tv spot van Rodi en bij reclame van Kwantum. (klik hier)

Nu is het Noa met George als combinatie. Uit dit nest komt July From The Sanpowro( co ouderschap) en houden deze aan.

Kyra krijgt haar derde en laatste nest. Dan is het wel welletjes geweest. Daaruit komt Diva From The Sanpowro. Die houden wij ook als zijnde kleinkind van onze Do.

Even terug naar Sofie. Zij heeft dan al voor de tweede keer een nest gehad en uit dit tweede nest houden wij Molly From The Sanpowro( co ouderschap) aan. Het is inmiddels het jaar 2020.

In dat jaar krijgt Senna en J'adore ook een nest. Alle kinderen vliegen uit en wij houden daar niets van aan. Bijna gelijktijdig krijgen Noa en Caesar een nest. Ook daarvan vliegen de kinderen allemaal uit en houden er niets van aan.


Tot zover de historie van onze kennel From The Sanpowro 1999 / 2022